Termékeink

Itt vagyunk, hogy megvédjük.

INNOVÁCIÓ

MEGBÍZHATÓSÁG

SZOLGÁLTATÁS

LAKOSSÁGI SZÉN-MONOXID-VÉSZJELZŐK

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága által megbízhatónak minősített CO-érzékelő termékek!
Bövebben ITT!

  • Kiváló minőségű, szabadalommal védett elektrokémiai cella a kanadai Pace Sensors-tól.
  • A 7 év élettartamú CO-9X és CO-9D és a 10 év élettartamú CO-9X-10T egyaránt a készülék teljes élettartamát kiszolgáló beépített elemmel van szerelve. A készülékek így további költségek nélkül üzemeltethetőek és teljes élettartamukra, azaz 7 vagy 10 évre a jótállás biztosított, rendeltetésszerű használat mellett . Ne felejtse el havonta tesztelni vészjelző készülékét! 
  • Érdemes meglevő szén-monoxid vészjelző készülékén a lejárati dátumot ellenőrizni és amennyiben a készülék lejárt dátumkódú, cserélje le készülékét megbízható, pozitív listás készülékre.
  • LCD-kijelzős változat a szén-monoxid-szint és készülékállapot jelzésére
  • Karbantartásmentes kivitel egyes FireAngel termékek tápellátását beépített elem biztosítja, mely akár 10 év élettartamon át garantálja az otthona nyugalmát anélkül, hogy Önnek bajlódnia kellene az elemcserével, vagy új elemek beszerzésével. Ne felejtse el havonta tesztelni vészjelző készülékét! 
PACE SENSORS

Szén-monoxid érzékelő technológia
Az elektrokémiai technológia pontos és bevált módszer a szén-monoxid (CO) érzékelésére. A FireAngel CO-vészjelzők hosszú élettartamú elektrokémiai szenzorokkal felszereltek, amelyek célja már az alacsony CO-szint pontos mérése.

FireAngel Szén-monoxid vészjelző elhelyezési segédlet letöltése

FA3820-HUR
Szén-monoxid vészjelző

FA3322-INT
Szén-monoxid vészjelző

FA3328-INT
Szén-monoxid vészjelző

NM-CO-10X-INT
Szén-monoxid vészjelző

W2-MODULE
Hálózati összekötő modul